Darbas su perforuotomis aliuminio plokštėmis

- Jan 27, 2018 -

1.jpg

Pekine įsikūrusi "Arch Studio" renovavo šį namą miesto Dongcheng rajone, pridedant perforuotus plieninius laiptus, skirtus lipti į viršų, jaustis kaip "einant į dangų".

2.jpg

"Iš dalies pašalinti pradinio pastato grindų plokštės, per kurias laiptai buvo paversti šviesos pluoštu, kuris patenka per visas interjero grindis", - sakė architektai. "Natūrali šviesa pasiekia rūsį per stoglangį ir suteikia uždarą patalpų erdvę".

3.jpg

Konstrukciniai laiptai yra pagaminti iš plieninių protektorių ir perforuotų turėklų, kad būtų kontrastas su esančiu pilku plytų fasadu.

4.jpg

"Nors vaikščiojant laiptais, žmonės gali jaustis kaip vaikščioti danguje", - sakė architektai. "Tvirta plytų siena galinėje laiptų pusėje yra laikoma ir purškiama baltos spalvos dažais, kad būtų sukurta nauja ir senoji palyginimas".

5.jpg

"Arch Studio" pasirinko baltą kaip pagrindinę spalvų schemą visoje likusioje nuosavybėje ir naudojo medinius "tinklus", skirtus atskirti skirtingas vietas.

6.jpg

"Balta spalva vėl atgal į gryną ir abstrakčią pradinę būseną", sakė architektai. "Tai sukuria plūduriuojančios erdvės jausmą, pasinaudojant kintančiais žiburiais ir lauko vaizdais."

7.jpg

"Tinkleliai yra išsibarstę visose grindyse ir sukuria įvairias elgesio erdves arbatadingumui, svetingumui ir skaitymui", - tęsė jie. "" Gridų įvedimas filtruoja žvilgsnį, apšvietimą ir vaizdus, per kuriuos interjeras gali atremti trukdžius ir mėgautis ramybe ".

8.jpg

Rūsyje yra biuras, gyvenamieji plotai yra pirmame aukšte ir du miegamieji yra aukščiausio lygio. Skalbyklos yra ant abiejų viršutinių

9.jpg

Pastaruoju metu "Arch" studija į Pekino meno galeriją įtraukė sulankstytas sienas ir įrengė išlenktas stiklo sienas, kuriose bambuko pasodinti kiemai yra arbatos namuose, esančiame viename iš seniausių miesto rajonų.

10.jpg